sijeme na mieru hmarketing na mieru

ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES

Tieto zásady používania súborov cookies vysvetľujú, čo sú súbory cookies a ako ich používame, typy súborov cookies, ktoré používame, čiže informácie, ktoré zhromažďujeme pomocou súborov cookies a ako sa tieto informácie používajú, a ako kontrolovať preferencie súborov cookies. Ďalšie informácie o tom, ako používame, uchovávame a uchovávame vaše osobné údaje v bezpečí, nájdete v našich Všeobecných zásadách ochrany osobných údajov nižšie.

Svoj súhlas s vyhlásením o súboroch cookies na našej webovej stránke môžete kedykoľvek zmeniť alebo odvolať. Viac o tom, kto sme, ako nás môžete kontaktovať a ako spracúvame osobné údaje, nájdete v našich Všeobecných zásadách ochrany osobných údajov nižšie.

Váš súhlas sa vzťahuje na nasledovnú doménu: ihriskovo.sk
Váš aktuálny stav: Súhlas akceptovaný.
Ak chcete prispôsobiť preferencie súhlasu súborov cookies, kliknite na tlačidlo “Prispôsobiť” nižšie:

ČO SÚ COOKIES?

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa používajú na ukladanie malých častí informácií. Sú uložené vo vašom zariadení, keď sa webová stránka načíta do vášho prehliadača. Tieto súbory cookies nám pomáhajú správne fungovať, zvyšovať bezpečnosť, poskytovať lepšiu používateľskú skúsenosť a porozumieť tomu, ako webová stránka funguje a analyzovať, čo funguje a kde je potrebné zlepšiť.

AKO POUŽÍVAME COOKIES?

Ako väčšina online služieb, aj naša webová stránka používa cookies prvej a tretej strany na niekoľko účelov. Cookies prvej strany sú väčšinou potrebné na to, aby webová stránka fungovala správnym spôsobom, a nezhromažďujú žiadne vaše osobné údaje. Súbory cookies tretích strán používané na našej webovej lokalite slúžia najmä na pochopenie toho, ako webová lokalita funguje, ako s našou webovou stránkou komunikujete na zabezpečenie našich služieb, poskytovanie reklám, ktoré sú pre vás relevantné, a celkovo na poskytovanie lepšieho a vylepšeného používateľa, ako aj skúseností, ktoré pomôžu urýchliť vaše budúce interakcie s našou webovou stránkou.

AKÉ TYPY COOKIES POUŽÍVAME?

Nevyhnutné: Niektoré súbory cookies sú nevyhnutné na to, aby ste mohli využívať plnú funkčnosť našej stránky. Umožňujú nám udržiavať používateľské relácie a predchádzať akýmkoľvek bezpečnostným hrozbám. Nezhromažďujú ani neuchovávajú žiadne osobné údaje. Tieto súbory cookies vám napríklad umožňujú prihlásiť sa do svojho účtu a pridať produkty do košíka a bezpečne zaplatiť.

Výkonnostné: Používajú sa na pochopenie a analýzu kľúčových indexov výkonnosti webových stránok, čo pomáha zlepšovať užívateľskú skúsenosť pre návštevníkov.

Funkčné: Toto sú súbory cookies, ktoré pomáhajú určitým nepodstatným funkciám na našej webovej stránke. Tieto funkcie zahŕňajú vkladanie obsahu, ako sú videá, alebo zdieľanie obsahu webovej stránky na platformách sociálnych médií.

Analytické: Tieto súbory cookies ukladajú informácie, ako je počet návštevníkov webovej lokality, počet jedinečných návštevníkov, ktoré stránky webovej lokality boli navštívené, zdroj návštevy a podobne. Tieto údaje nám pomáhajú pochopiť a analyzovať výkonnosť webovej lokality.

Reklamné: Súbory cookies reklamy sa používajú na doručenie návštevníkom prispôsobených reklám na základe stránok, ktoré navštívili predtým, a na analýzu efektívnosti reklamnej kampane.

Ostatné: Ostatné nekategorizované súbory cookies sú tie, ktoré sa analyzujú a zatiaľ neboli zatriedené do kategórie.

TYPY COOKIES NA NAŠEJ STRÁNKE:

COOKIESKATEGÓRIADĹŽKA TRVANIAPOPIS
_gaAnalytické2 rokySúbor cookie _ga nainštalovaný službou Google Analytics počíta údaje o návštevníkoch, reláciách a kampaniach a tiež sleduje používanie stránky pre analytický prehľad stránky. Súbor cookie ukladá informácie anonymne a priraďuje náhodne vygenerované číslo na rozpoznanie jedinečných návštevníkov.
_ga_09JETRZZS4Analytické2 rokyTento súbor cookie je nainštalovaný službou Google Analytics.
_gat_gtag_UA_203109869_1Analytické1 minútaNastavený spoločnosťou Google na rozlíšenie používateľov.
_gidAnalytické1 deňSúbor cookie _gid nainštalovaný službou Google Analytics ukladá informácie o tom, ako návštevníci používajú webovú stránku, a zároveň vytvára analytickú správu o výkonnosti webovej lokality. Niektoré zo zhromažďovaných údajov zahŕňajú počet návštevníkov, ich zdroj a anonymne navštevované stránky.
cookielawinfo-checkbox-necessaryNevyhnutné11 mesiacovTento súbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent. Súbory cookie sa používajú na uloženie súhlasu používateľa s ukladaním súborov cookie v kategórii preferencií „Nevyhnutné“.
cookielawinfo-checkbox-performanceVýkonnostné11 mesiacovTento súbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii preferencií „Výkonnostné“.
cookielawinfo-checkbox-functionalFunkčné11 mesiacovSúbor cookie je nastavený na základe súhlasu so súbormi cookie GDPR na zaznamenanie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii preferencií „Funkčné“.
cookielawinfo-checkbox-analyticsAnalytické11 mesiacovTento súbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii preferencií „Analytické“.
cookielawinfo-checkbox-advertisementReklamné1 rokTento súbor cookie nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent sa používa na zaznamenanie súhlasu používateľa s cookies v kategórii preferencií „Reklamné“.
cookielawinfo-checkbox-othersOstatné11 mesiacovTento súbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent. Súbor cookie sa používa na uloženie súhlasu používateľa pre súbory cookie v kategórii preferencií „Ostatné“.
CookieLawInfoConsentNevyhnutné1 rokZaznamená predvolený stav tlačidla príslušnej kategórie a stav CCPA. Funguje iba v koordinácii s primárnym súborom cookie.
viewed_cookie_policyNevyhnutné11 mesiacovSúbor cookie je nastavený doplnkom GDPR Cookie Consent a používa sa na uloženie toho, či používateľ súhlasil alebo nesúhlasil s používaním súborov cookie. Neuchováva žiadne osobné údaje.

 

AKO MÔŽEM KONTROLOVAŤ PREFERENCIE SÚBOROV COOKIES?

Ak sa neskôr rozhodnete zmeniť svoje preferencie počas relácie prehliadania, môžete na svojej obrazovke kliknúť na kartu „Nastavenie súborov cookies“. Tým sa znova zobrazí oznámenie o súhlase, ktoré vám umožní zmeniť vaše preferencie alebo úplne odvolať váš súhlas. Okrem toho rôzne prehliadače poskytujú rôzne spôsoby blokovania a odstraňovania súborov cookies používaných webovými stránkami. Môžete zmeniť nastavenia svojho prehliadača tak, aby blokoval alebo vymazával cookies. Ak chcete zistiť viac o tom, ako spravovať a odstraňovať súbory cookies, navštívte stránky wikipedia.org alebo allaboutcookies.org.

VŠEOBECNÉ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

1. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE

PREVÁDZKOVATEĽ

Zásady ochrany osobných údajov zabezpečuje spoločnosť El Bra De, s.r.o. – IČO 36 657 352, DIČ 202 221 69 00, IČ DPH SK 202 221 69 00 podľa §4, so sídlom Hlohová 4, Chorvátsky Grob 900 25, ktorá je prevádzkovateľom osobných údajov, ktoré bude spracúvať v súlade s príslušnými právnymi predpismi.

Prevádzkovateľ postupuje pri spracovaní osobných údajov v súlade s príslušnými právnymi predpismi Slovenskej republiky a s legislatívou  Európskej únie a v maximálnej miere dbá na súkromie dotknutých osôb a na ochranu ich osobných údajov, ktoré jej boli poskytnuté a ktoré spracúva.

2. ZÁKLAD PRE SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Spracúvanie získaných a poskytnutých osobných údajov je súčasťou našej činnosti. Bez poskytnutia osobných údajov a bez ich spracúvania  by  sme  našim  klientom a ostatným dotknutým osobám nemohli poskytnúť naše služby v požadovanom rozsahu.

AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE SPRACOVÁVAME?

Súčasná právna úprava umožňuje spracovávať osobné údaje na základe zákona (teda aj bez súhlasu dotknutej osoby) alebo na základe súhlasu dotknutej osoby.

Spracúvanie osobných údajov na základe zákona znamená, že aj bez vášho súhlasu môžeme spracúvať vaše osobné údaje pre účely výkonu našej činnosti. Základom pre takéto spracúvanie vašich osobných údajov sú príslušné právne predpisy vzťahujúce sa na našu činnosť (službu).

Ak neexistuje zákonný dôvod na spracúvanie osobných údajov bez vášho súhlasu, spracúvame vaše osobné údaje len na základe vami udeleného súhlasu.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné a kontaktné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Ide najmä o kontaktné údaje (obchodné meno, meno, priezvisko, sídlo, adresa, e-mail, telefón) a fakturačné údaje (IČO, DIČ, IČ DPH, číslo účtu). Tieto údaje sú nevyhnutné na účely poskytovania objednaných služieb.

OSOBNÉ ÚDAJE, KTORÉ NÁM POSKYTNETE VY SAMI

Ak si u nás v objednávkovom procese objednáte produkty alebo služby, potrebujeme od vás povinné údaje (obchodné meno, meno, priezvisko, telefónne číslo, e-mailovú adresu, adresu pre doručenie a fakturačné údaje). Ak by sme tieto informácie nemali k dispozícii, nemohli by sme vám produkt alebo službu riadne doručiť a správne vás informovať o priebehu a potvrdení objednávky e-mailom, ktorá slúži ako potvrdenie k uzavretiu kúpnej zmluvy a akceptácií ďalších dokumentov, ako sú obchodné podmienky a reklamačný poriadok. E-mailová adresa môže slúžiť aj na odoslanie dotazníka spokojnosti po uzavretí kúpy.

Pri objednávaní produktov alebo služieb môžete vyplniť aj nepovinné údaje, ktoré nám pomôžu zefektívniť samotný predaj a vzájomnú spoluprácu.
Všetky tieto povinné aj nepovinné údaje nám poskytujete dobrovoľne.

ZVEREJŇOVANIE ÚDAJOV TRETÍM STRANÁM

Nami spracúvané vaše osobné údaje môžu byť spracúvané aj tretími osobami, za predpokladu, že je to nevyhnutné na plnenie nášho záväzku voči vám, našim klientom alebo na poskytovanie našich služieb. Pri výbere týchto partnerov vždy dbáme na to, aby bol zaručený vysoký štandard ochrany vašich osobných údajov. Tretími osobami môžu byť dopravcovia (kuriéri) alebo poskytovatelia online služieb Google a Facebook.

Osobné údaje dotknutej osoby môžu byť spracúvané v krajinách Európskej únie a krajinách, ktoré sú zmluvnou stranou Dohody o Európskom hospodárskom priestore. Prenos osobných údajov môže nastať len do tretích krajín, ktorých právny režim považuje Európska komisia za zabezpečujúci adekvátnu úroveň ochrany osobných údajov.

Ak nám poskytujete osobné údaje tretích osôb, je vašou povinnosťou informovať o tom dotyčnú osobu a zaistiť si jej súhlas s týmito podmienkami ochrany osobných údajov.

OSOBNÉ ÚDAJE, KTORÉ SPRACOVÁVAME AUTOMATICKY

Pri návšteve našej webovej stránky o vás môžeme zhromažďovať určité informácie, ako sú napríklad IP adresa, dátum a čas prístupu na našu webovú stránku, informácie o vašom internetovom prehliadači, operačnom systéme či nastavení vášho jazyka. Môžeme taktiež spracovávať informácie o vašom správaní na našich webových stránkach.

Informácie o vašom správaní na webe sú však z dôvodu vášho maximálneho súkromia anonymizované, a preto ich ani sami nedokážeme priradiť konkrétnej osobe.

MOBILNÉ ZARIADENIA

Ak vstupujete na naše webové stránky z telefónu alebo tabletu, môžeme spracovávať aj informácie o vašom mobilnom zariadení. Vaše osobné údaje v takom prípade spracovávame obdobným spôsobom, ako v prípade prístupu z počítača.

COOKIES

Automaticky spracovávame aj súbory cookies.

3. ROZSAH OSOBNÝCH ÚDAJOV A ÚČELY SPRACOVANIA

Účely spracovania osobných údajov sú nasledovné:

  • poskytovanie služieb (informácie pri komplexnom zabezpečení služieb a poradenstva)
  • nákup produktov a služieb (informácie na vybavenie a doručenie objednávky)
  • starostlivosť o zákazníkov (informácie pri riešení dotazov, problémov či sťažností)
  • zákaznícky účet (užitočné informácie pre zabezpečenie vyššieho komfortu zákazníka)
  • plnenie zmluvy (informácie potrebné pri zmluvnom vzťahu)
  • uplatnenie práv a právnych nárokov (informácie pre účely kontrol vykonávaných orgánmi verejnej moci a pre ďalšie závažné dôvody)
  • marketingové účely (zasielanie e-mailových noviniek a informácií)

    4. PLNENIE A UZAVRETIE ZMLUVY

    Vaše osobné údaje alebo fakturačné údaje nevyhnutne potrebujeme, aby sme splnili zákonné povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov. Pre tieto účely od vás vyžadujeme:

    • Osobné údaje – meno a priezvisko, adresa, e-mail a telefón
    • Fakturačné údaje – obchodné meno, fakturačné údaje, miesto podnikania alebo sídlo, e-mail, telefón a meno zodpovednej osoby
    • Údaje pre doručenie – presnú adresu pre doručenie produktu alebo služby

    5. NAKLADANIE S OSOBNÝMI ÚDAJMI

    Prevádzkovateľ spracováva vaše osobné údaje buď manuálne alebo za využitia elektronických systémov. Prevádzkovateľ prijal všetky potrebné
    a nevyhnutné opatrenia nielen technického, ale aj kontrolného charakteru, aby úroveň ochrany vašich osobných údajov bola čo najvyššia.

    Vaše osobné údaje budeme spracovávať po celú dobu trvania zmluvného vzťahu medzi nami.

    V prípade spracovávania osobných údajov, ku ktorému bol udelený súhlas, budú vaše osobné všeobecne spracovávané po dobu 5 rokov, alebo do odvolania takého súhlasu.

    Ďalej upozorňujeme, že tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné pre riadne poskytnutie služieb alebo pre splnenie všetkých našich povinností, či už tieto povinnosti vyplývajú zo zmluvy medzi nami či zo všeobecne záväzných právnych predpisov musíme spracovávať bez ohľadu na vami udelený súhlas na dobu stanovenú príslušnými právnymi predpismi či v súlade s nimi (napríklad u daňových dokladov je touto dobou doba najmenej 10 rokov).

    Údaje získané prostredníctvom zákazníckeho účtu či iným obdobným spôsobom, spracovávame po dobu využívania našich služieb a ďalej zvyčajne 5 rokov po ich zrušení. 

    ZABEZPEČENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

    Vaše osobné údaje sú u nás v bezpečí. Snažíme sa používať také bezpečnostné opatrenia, ktoré s ohľadom na aktuálny stav technológií poskytujú dostatočné zabezpečenie.

    PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY

    Dotknutá osoba má právo:

    • požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby,
    • na opravu alebo vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov,
    • namietať proti spracúvaniu osobných údajov
    • na prenosnosť osobných údajov,
    • podať sťažnosť alebo návrh na začatie konania dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov,
    • svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek odvolať.

    Akékoľvek otázky súvisiace s ochranou vašich osobných údajov nám môžete zaslať na email: info@ihriskovo.sk alebo priamo na adresu sídla prevádzkovateľa.

    Prevádzkovateľ je povinný bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva dotknutej osoby.

    PODANIE SŤAŽNOSTI

    Ak si myslíte, že vaše osobné údaje spracovávame protiprávne, máte právo podať sťažnosť Úradu pre ochranu osobných údajov. Budeme radi, ak tieto problémy budete riešiť najprv s nami, a to osobne, telefonicky, e-mailom alebo využijete kontaktný formulár na našej stránke www.ihriskovo.sk.

    6. ZODPOVEDNÁ OSOBA

    Prevádzkovateľ týmto poskytuje informácie o zodpovednej osobe. Zodpovednou osobou je fyzická osoba Tibor Kmec, konateľ spoločnosti El Bra De, s.r.o. – IČO 36 657 352, DIČ 202 221 69 00, IČ DPH SK 202 221 69 00 podľa §4, so sídlom Hlohová 4, Chorvátsky Grob 900 25.

    Ako zodpovedná osoba za spracovanie vašich osobných údajov budeme spracovávať vaše osobné údaje len na základe platného právneho dôvodu, a najmä oprávneného záujmu, plnenia zmluvy, zákonnej povinnosti alebo udeleného súhlasu.

    kontaktný formulár

    10 + 12 =

                   

                   

    0